Podotherapie

Voeten zijn de basis van het menselijk lichaam.
Ze dragen ons elke dag naar de plek die we willen. Een probleem in uw voeten kan uitmonden in andere lichamelijke klachten. Heeft u pijn aan uw voeten, enkels, knieën, heupen of rug, dan kan een podotherapeut wellicht uitkomst bieden.
Een podotherapeut is een specialist op het gebied van voet-gerelateerde klachten. Er wordt gewerkt met de allernieuwste apparatuur en de meest moderne technieken. Zo wordt er gebruik gemaakt van een 3D-scanner voor het lokaliseren van de voetklachten en het eventueel aanmeten van steunzolen. Voor een optimale behandeling bij gecompliceerde klachten wordt er samengewerkt met andere disciplines binnen het gezondheidscentrum. Een podotherapeut geeft tevens advies bij voetklachten die gerelateerd zijn aan bijvoorbeeld diabetes en reuma. Ook voor schoenadvies kunt u bij hun terecht.

Voor uw eerste bezoek aan de podotherapeut is geen verwijzing van uw huisarts nodig.
Over het algemeen worden de kosten (gedeeltelijk) vergoed door uw zorgverzekeraar. Voor een overzicht van de vergoeding per verzekeraar klikt u HIER. (Achter de Blauwe Deur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden en/of onvolledigheden in de verstrekte informatie. Aan de inhoud van deze pagina's en eventueel toegevoegde bijlagen kunnen geen rechten worden ontleend.)